Reserveren  Gastenboek  Over ons 

Groepen

U zoekt een bijzondere groepsaccommodatie waar het u aan niets ontbreekt?

Groepsaccommodatie

Boerderij 'De Fryhof' gelegen in de Noord-Hollandse Eilandspolder, biedt u 6 unieke kamers, ruime woonkamer en goed geoutilleerde keuken. Vlakbij onder andere Amsterdam en Alkmaar.

Leen, Gerda en Anita Boerkoel bieden u de mogelijkheid hun riant verbouwde boerderij, met zowel binnen als buiten veel ruimte, in z’n geheel te huren. De accommodatie is zowel geschikt voor zakelijke bijeenkomsten als voor groepen in familie- of vriendenverband. Zelfs de ligging, aan het einde van de verharde weg, werkt mee aan een volledig besef van privacy.

Faciliteiten

De 6 landelijk ingerichte luxe 2-persoonskamers hebben elk een eigen badkamer en toilet. Daarnaast vindt u in de Fryhof:

  •     Een ruime woonkamer die geschikt is voor groepsactiviteiten
  •     De keuken die werkelijk van alle gemakken is voorzien
  •     Wifi in het hele gebouw
  •     Volop ruimte om te genieten van de tuinen en terrassen
  •     Hot-tub
  •     Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
  •     Mogelijkheid tot het maken van een kampvuur


Mogelijkheden

Voor ons is van belang dat u zich, met uw groep van welke aard dan ook, snel thuis voelt. Met u spelen wij hier op in, door met u na te gaan wat uw wensen en verlangens zijn, wat het best bij uw groep past. U kunt bijvoorbeeld de maaltijden geheel of gedeeltelijk zelf verzorgen, een buitenactiviteit willen ondernemen, rond het kampvuur verhalen willen vertellen of, juist in alle rust genieten.

Ligging

De Meerdijk (Grootschermer) waar de Fryhof aan ligt, loopt dwars door beschermd natuurgebied De Eilandspolder en gaat bij de Fryhof over in een grasdijk. Hier dus geen verkeer, maar wel veel wandelaars, fietsers, vissers, natuurlief-hebbers en vogels.  De bereikbaarheid van de groepsaccommodatie lijdt er echter niet onder. Amsterdam, Haarlem, Zaanse Schans, Schermer-molens met museummolen, Hoorn en Enkhuizen maar ook Bergen en Egmond zijn plaatsen in onze directe omgeving.

U bent Van Harte Welkom!